Ilyen valójában Sarolta hercegnő és György herceg kapcsolata

Katalin hercegné és Vilmos herceg gyermekei már most nagyon népszerűek, a szakértők pedig rendszerint elmondják, hogy ennek felnőttként nagy hasznát vehetik. Most újabb aranyos titok derült ki Sarolta hercegnő és György herceg kapcsolatáról.

Ilyen valójában Sarolta hercegnő és György herceg kapcsolata.

Korábban Katalin hercegné is mesélt arról, hogy Sarolta igazán határozott, így sokszor még a testvéreit is rendre utasítja otthon. Jól ismeri a királyi lét szabályait, a nyilvános eseményeken gyakran ad jelzéseket a testvéreinek. Erről most egy szakértő beszélt, aki elemezte a testvérek viselkedését a nyilvános eseményeken.

Sarolta ismeri a szabályokat. Ő a középső. Tudja, hogyan kell mindenkit jó helyen tartani. Vannak pillanatok, amikor figyeltem Györgyöt, és végignézett a húgán, és valószínűleg egy percig bosszankodik miatta, majd hálás, hogy ott van, hogy emlékeztesse őt a dolgokra – mondta Jo Frost, a Hello! magazinnak.

A szakértő szerint Sarolta hercegnő és György herceg kapcsolata nagyon erős. György sokat tanulhat Saroltától a szabályokról, ez a kapcsolat pedig még erősebb lesz, miközben felnőnek. Később hasonló kapocs alakulhat ki közöttük, mint Anna hercegnő és Károly király között. A hercegnő az uralkodó egyik legfőbb támasza. Évtizedek óta dolgozik a királyi családnak, és manapság is ő vesz részt a legtöbb nyilvános látogatáson.

Elolvasom a cikket