Be akartak törni Taylor Swift házába

Óriási sajtóvisszhangot kapott Amerikában Taylor Swift új kapcsolata, hiszen a világhírű énekesnő az NFL-ben szereplő Kansas City Chiefs tight endjével, Travis Kelcével van együtt. Az amerikaifutball-liga rájátszásának egyik negyeddöntőjében a Buffalo Bills és Kelce csapata, a Kansas City Chiefs mérkőzik egymással a négy közé jutásért. A Daily Mail információi szerint Taylor Swift is a buffalói stadionban tekinti meg a mérkőzést, annak ellenére, hogy nehéz napokon van túl, ugyanis a 12-szeres Grammy-díjas énekesnő manhattani házába egy kukkoló próbált betörni szombat reggel, és csak a rendőrök gyors intézkedésének köszönhetően nem sikerült a magát Davidnek nevező személynek betörnie.

A Kansas City Chiefs, és így Travis Kelce is már Buffalóban készül a mérkőzésre, és a tervek szerint Taylor Swift is ott lesz. A buffalói reptéren kansasi szurkolók százai várták kedvenc játékosaikat, de természetesen a hazaiak szimpatizánsai közt is voltak a reptéren, ők Kelcének a „Go home!”, vagyis „Menj haza!” rigmust skandálták megállás nélkül, utalva a barátnőjét érő betörési kísérletre.

A buffalói Highmark Stadionban sajtóhírek szerint Travis Kelce bátyja, a Philadelphia Eagles játékosa, Jason Kelce is ott lesz, az egyszeres Super-Bowl győztes center csapatával már kiesett a rájátszásban, ezért szurkol majd a helyszínen öccsének, Taylor Swift társaságában. A hírek szerint az énekeső először találkozik szerelme családjával.

Elolvasom a cikket