Ilyen luxuskörülmények között lábadozik a kórházban Katalin hercegné

Katalin hercegnét a The London Clinic-en ápolják. Mint megírtuk, Vilmos herceg felesége egy komolyabb hasi műtéten esett át, ami miatt 10-14 napig kell lábadoznia, valamint néhány hónapig a nyilvánosság előtt sem fog megjelenni. A magánkórház nagyon jó hírnévnek örvend, és az ellátás kifogástalan a korábbi betegek szerint is – írta meg az elle.hu.

Katalin hercegné egy igazi luxuskórházban gyógyul, ami London városában, Marylebone szívében található. Azok az emberek, akik jártak már a kórházban úgy írják le, hogy az intézmény egy luxusszállodával is versenybe szállhatna. Háromfogásos menüt kínálnak a betegeknek, valamint a szobák kilátása is lenyűgöző.

A felvételtől a műtétig, majd a gyógyuláson át a járóbeteg-elbocsátásig minden első osztályú volt – mondta egy 60 éves férfi, aki 2023-ban volt a kórház betege, aki hozzátette, hogy természetesen mindenkinek saját fürdőszobája is van, valamint tévénézési lehetőség.

Objektum doboz

Be kell vallanom, eleinte azt hittem, hogy egy nagyon szép szállodába jelentkezem be, a kezdeti adminisztrátori papírmunka után megmutatták a szobámat az első emeleten, kilátással a Marylebone Roadra. Állandó felügyelet mellett csak néhányszor használtam a csengőmet, és az ápoló személyzet reakciója elképesztő volt – tette hozzá a férfi, aki elmondta, hogy a menü is hibátlan volt, és természetesen az intézményben a speciális étrendekre is figyeltek.

A fotókat ide kattintva tekintheti meg a Hello magazine oldalán az intézményről.

Elolvasom a cikket