A kórházban fekvő Katalin hercegnének így üzent Harry és Meghan

Bár az elmúlt hónapokban Katalin hercegné és Vilmos herceg is azok közé tartozott, akiktől Harry herceg és Meghan Markle nagyon eltávolodott, a hercegné betegsége azonban sógorát és sógornőjét is megdöbbentette.

Egy sussexi hercegi párhoz közel álló forrás szerint mindketten nagyon aggódnak, és ez ahhoz vezetett, hogy végre megtörték a csendet, és felvették a kapcsolatot családtagjaikkal.

Katalin hercegnéért nagyon aggódnak

A bennfentes a The Mirrornak nyilatkozott arról, hogy bár Harry herceg nem tartja a kapcsolatot bátyjával, Vilmos herceggel sem, de őszintén megdöbbent azon, hogy sógornője kórházba került, és együttérez a testvérével.

Katalin hercegné állapotáról a Kensington-palota adott ki egy közleményt, amelyből kiderült, hogy legalább 10-14 napot a kórházban tölt majd, és ezt követően is több hónapos lábadozás vár rá.

A forrás így fogalmazott: Harry herceg és Meghan Markle különböző módokon felvette a kapcsolatot mindkét féllel, hogy aggodalmukat és jókívánságaikat kifejezzék.

Arról nincs információ, hogy hogyan reagált minderre a walesi herceg és hercegné, az azonban biztos, hogy a családnak sok egészségügyi problémával kell szembenéznie idén, ugyanis a hercegnén kívül III. Károly királyra is beavatkozás vár a prosztata-megnagyobbodása miatt, míg a yorki hercegné, Sarah Ferguson bőrrákkal küzd.

Elolvasom a cikket