Katalin hercegné állapotáról nyilatkoztak

Azt nem fejtették ki, hogy milyen okból végezték el Katalinon a műtétet, de azt elárulták, hogy nem rákos megbetegedésről van szó. A The Sunday Times bennfentes forrása szerint a hercegné gyorsan gyógyul, sőt betegágyáról is dolgozik.

Katalin több jótékonysági szervezettel dolgozik együtt, fél szemmel most is ügyeli a Shaping Us kampányát, mely a gyermekek első öt évének döntő fontosságára hívja fel a figyelmet, és mely mellett különösen elkötelezett.

Vilmos herceg segítségére vannak Katalin szülei, akik a pár Adelaide Cottage-i otthonától 40 percre laknak, és mindig örömmel vigyáznak Györgyre, Saroltára és Lajosra. Úgy tudni, jelenleg Vilmos hozza és viszi a gyerekeket a Lambrook Schoolba, azonban nagy segítség a gyerekek dadája is.

Mindeközben továbbra is sokan aggódnak a brit uralkodóért, III. Károly királyért, aki a hét második felében megnagyobbodott prosztatája miatt esik majd át orvosi beavatkozáson. A 75 esztendős uralkodó londoni hivatala hangsúlyozta, hogy jóindulatú, évente több ezer férfinál előforduló elváltozásról van szó.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket