Sorra kerülnek elő a holttestek a népszerű üdülőhelyen

Szombaton két férfi már bomló holttestére bukkantak. Az egyiket az Antalya városához közeli Manavgat partján fedezték fel, a másikat pedig egy hotel strandja előtt, a szintén Antalya tartományban található Kizilotban. -írta meg a metropol.hu

A két férfi a jelentés szerint csak cipőt és rövidnadrágot viselt. A holttesteket az Igazságügyi Orvostani Intézetbe szállították, hogy megállapítsák a halál lehetséges okát.

A lakosságot nagyon megrázták a rejtélyes halálesetek, néhány nappal korábban is találtak ugyanis két holttestet. A hírek szerint az egyik megcsonkított áldozat egy férfi, akinek hiányzott a feje és a karja, a másik pedig egy tízéves kislány. Röviddel ezelőtt is előkerült két holttest, így összesen hat esetben vizsgálódnak a hatóságok, a halálesetek öt nap leforgása alatt történtek.

Mi folyik Antalyában – tette fel a kérdést egy helyi lakos az Odatv-nek. Az egyelőre nem világos, hogy a holttesteket a tenger mosta-e partra, vagy bűncselekmény áldozatai lettek a tengerparti régióban.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket