Már itthon is kapható a világ legvékonyabb és legkönnyebb hajlítható telefonja + VIDEÓ

A legizgalmasabb innovációt jelentik az okostelefonok piacán az összecsukható, kinyitható, hajlítható telefonok. A hálózatfejlesztés mellett ma már a forma került a középpontba.

Eddig egy hajlítható telefonnal mindig olyan érzése volt az embernek, mintha kettő készülék lenne nála. Most azonban ez megváltozik.

A Honor Magic V2 vékonyabb és könnyebb, mint a Galaxy Z Fold 5, a Pixel Fold és a OnePlus Open. Mindössze 9,9 milliméter vastag és 231 gramm súlyú, hajlíthatóságát szinte észre sem lehet venni összecsukva.

Kompakt mérete ellenére a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 chipsetet, egy hármas kameramodult teleobjektívvel és egy nagy akkumulátort is tartalmaz a telefon, amely támogatja a 66 wattos gyorstöltést is.

Külső kijelzője egy 6,43 hüvelykes OLED-megjelenítő, felbontása 1060×2376, maximális frissítési frekvenciája pedig a csúcstelefonokban most már elvárt 120 Hz.

A Honor hivatalos kommunikációja szerint a telefon 400 000 alkalommal történő összehajtást is kibír, ami nagyjából tízévnyi használatra elegendő, ha naponta százszor nyitja-csukja az ember a telefont.

A Magic V2 nagy belső kijelzője nagy kiterjedésű képernyőfelületének köszönhetően kiválóan használható multitaskingra. Ezt számos intelligens funkcióval segíti az Android 13-on alapuló MagicOS 7.2 operációs rendszer. Lehetőség van például arra, hogy az alkalmazásokat a teljes belső kijelzőn vagy osztott képernyővel használjuk, de arra is, hogy egy harmadik ablak is lebegjen a kijelző felett.

A hivatalos tájékoztatás szerint a Honor Magic V2 799 999 forintos áron egy némileg meglepő bevezető ajánlattal, ajándék LG 55UR78003LK okostévével vásárolható meg fekete és lila színekben.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket