Hétvégente falusi életet él David és Victoria Beckham

A cotswoldsi parasztházuk egy kéthektáros birtok közepén, Chipping Norton falu szélén található. A mindennel felszerelt lakóházon kívül medence, focipálya, szauna és egy ötvenezer fontba kerülő szafarisátor is található itt – utóbbi évekig szórakoztatta a gyerekeiket, Brooklynt, Romeót, Cruzt és Harpert. Amióta 2016-ban hatmillió fontért megvásárolták, hétvégente a falusi otthonukban pihenik ki a vörös szőnyeges médiacirkuszokat.

– David újabban beleszeretett a baromfikba! – állította egy barátjuk a Daily Mailnek. – Karácsonykor büszkén mutogatta a tyúkjait és a kakasát, amelyeket Victoriától kapott, tetézve egy menő tyúkóllal. A milliárdos boldogan filmezte a szárnyasokat, miközben kukoricát szórt az etetőjükbe. A felesége másnap közzétett egy fotót, amelyen David csirketartásról szóló szakkönyvet olvas, „könnyű péntek esti időtöltésként”. A viccet félretéve: ez az egész csak hasznukra válhat! Az új hobbik által az érzelmi kötelékük nem lazul, inkább erősödik. A fiaik már rég kirepültek a családi fészekből: néhány év, és magukra maradnak.

Beckhamék először a tavukat akarták megnagyobbítani, és őrtornyot húzattak volna fel a birtokuk szélén. Nemrég üvegház, magaságyásos konyhakert és 250 méteres bekötőút építésére kértek engedélyt. Ahogy az előbbiek, úgy most ezek is kiverték a biztosítékot több szomszédnál: a helyiek hevesen tiltakoznak az ellen, hogy a hírességek „elővárost” csináljanak a falujukból.

Elolvasom a cikket