„Szerette azt a kislányt, nagyon szépen nevelte”

Január 29-én, az esti órákban két holttesthez riasztották a rendőröket egy jászszentandrási családi házba. Egy hároméves kislány és egy 40 éves nő holttestére bukkantak a kiérkező egyenruhások. Már az első vizsgálatok megállapították, hogy a gyermeket megölték, míg a pici édesanyja öngyilkosságot követett el. Most újabb részletek láttak napvilágot.

A lánykát megfojthatta az édesanyja, akinek a holttestére a kádban találtak rá: felvágta az ereit.

Senki sem tudja, miért követte el szörnyű tettét.

Az anyát gondos szülőnek ismerték a helyiek, akik nem értik, hogy történhetett meg ez a szörnyűség.

„Szerette azt a kislányt, nagyon szépen nevelte, és sokat foglalkozott vele. Hogy is jutott volna eszünkbe, hogy ilyet tenne, semmi nem látszott rajta!”

– magyarázta egy helyi, aki azt is elárulta a lapnak: Éva irodistaként dolgozott, a lányát egyedül nevelte, de az anyja is segített neki.

– Minden reggel korán ment dolgozni, ezért az anyukája vitte az unokáját az oviba. A kislány apjával nem élt már együtt. Egyszerűen nem fér a fejembe: szörnyű amit tett, nem tudom, mi történt Évikével, olyan rendes nőnek ismertük. Talán pillanatnyi elmezavar. De ezek után nem is őt sajnálom, hanem azt az ártatlan kislányt meg a nagyszülőket, akik rajongtak az unokájukért.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja a mobilról is ingyenes 116-123 lelkielsősegély-számot!

Elolvasom a cikket