Tényleg idegeneket rejtegetnek a NASA-nál?

Ugyancsak nagy hitetlenkedés fogadta az ismert kanálhajlító bűvész, Uri Geller bejelentését is arról, miszerint egyszer látogatást tett a NASA-nál, ahol az ott őrzött földönkívüliek holttestét mutatták meg neki.

A 77 éves előadóművész X-oldalán (korábban Twitter) osztotta meg, ahogy az idegenek holttestét a NASA Goddard Űrközpontja (Goddard Space Flight Center) alatt, egy hűtött helyiségben tárolták. Geller elmondása szerint a bázison egy betonépületbe vitte Wernher von Braun német rakétamérnök és Edgar Mitchell űrhajós, a hatodik ember, aki a Holdon járt. A helyiség belülről olyan volt, mint egy kórház, a testeket pedig nehéz üvegtartályokban tartották.

A testek kicsik, vékonyak és nagyon törékenyek voltak, hatalmas fejjel, ugyanakkor zavaróan ismerősnek is tűntek. Hátborzongatóan hasonlítottak ránk: épp eléggé ahhoz, hogy egyszerre taszítsanak, ugyanakkor sajnáljam is ezeket az „áldozatokat” – írta a bűvész, aki hozzátette, nem érdeklik az esetleges gúnyos megjegyzések, mert ezek mind nem fognak tudni változtatni mindazon, amit látott.

Objektum doboz

A kommentelők egy része támogatását fejezte ki Uri Geller felé.

Én is láttam ilyen idegent – jelentette ki egyikük, ám sokan erőteljesen megkérdőjelezték az előadóművész állításait.

Elolvasom a cikket