Újabb baljós jelek az orosz elnök egészségi állapotáról

Vlagyimir Putyin tovább erősítette azokat a pletykákat, amelyek szerint egészségi állapota romlik. Szakértők szerint a hétfőn készült képek alapján aggasztó az orosz elnök állapota.

A 71 éves orosz elnök meglepően sokféle érzelmet mutatott az Alekszandr Lukasenkóval, a fehérorosz elnökkel hétfőn Szentpéterváron tartott találkozója során.

A vezetők azért találkoztak, hogy megvitassák, hogyan mélyíthetnék el szoros szövetségüket, amelynek keretében Oroszország már eddig is bevetette néhány nukleáris fegyverét a szomszédos ország területén.

Putyin beszélt Oroszország és Fehéroroszország kapcsolatának jelentőségéről, különösen a külföldi nyomás idején, mint amilyen a mai is.

Lukasenko Oroszország támogatására támaszkodva már közel három évtizede vasököllel kormányozza a volt szovjet országot.

A fehérorosz elnök 2022 februárjában viszonozta a szívességet, amikor megengedte a Kremlnek, hogy területüket felhasználva csapatokat küldjön Ukrajnába.

Az est egyik legmeggyőzőbb eleme azonban kétségtelenül az volt, ahogy Putyin Lukasenko mellett bizarr grimaszokat vágott.

A lenyűgöző pillanatok sorozatának egyik képén magasra húzott szemöldökkel, mintha megdöbbenne, míg egy másik képen homlokát ráncolva, tágra nyílt szemekkel és összeszorított ajkakkal látható.

Érzelmi spektrumának szélsőséges skálája az egészségi állapotának jele lehet, ahogyan azt már régóta pletykálják.

Nemrég olyan betegesen és felpuffadtan látták, hogy még a barátai is azt mondták, hogy már nem ismerik fel.

Putyin állítólag ezt mondta egy kis csoportnak Csukotkában: „Amikor találkozom az osztálytársaimmal vagy egyetemi társaimmal, gyakran néznek rám, és azt mondják – „Nem hiszem el, ez tényleg te vagy, vagy nem te vagy?”.

Egyesek úgy vélik, hogy testdublőröket használ, hogy becsapja a közvéleményt, hogy azt higgye, fitt és egészséges, míg mások szerint a Kreml testdublőröket használ, hogy eltussolja vezetője halálát.

Sokan azt találgatták, hogy agydaganat, szklerózis multiplex és – vagy – Parkinson-kór jeleit mutatja.

A The Sun-nak kiszivárgott dokumentumok rákos megbetegedéssel kapcsolatos folyamatos kezelésre utalnak.

Elolvasom a cikket