A rendőrök hatodik érzékén és a szerencsén múlt a férfi élete

A ceglédi rendőrök járőrözés közben vettek észre egy elhagyott elektromos kerékpárt a Törteli út szélén, mivel ez a terület eléggé elhagyatott az egyenruhásoknak bekapcsolt a hatodik érzéke és úgy érezték körbe kell nézniük a területen.

Szokatlan volt a látvány, senki nem volt a közelben. Valami nem stimmelt, rosszat sejtettek, ezért félreálltak és körbe néztek. Az útmenti, vizes, náddal sűrűn benőtt árkot kezdték kutatni. Az elhagyott járgánytól kb. 50 méterre aztán rábukkantak a tulajdonosra, pontosabban a vízből még kilátszó fejét és kezét vették észre. Ugrás, húzás következett – bizony jó, hogy hárman voltak, minden kézre szükség volt. Az 56 éves férfi nem sokáig bírta volna már, lába beragadt az iszapba, meg sem tudott mozdulni. Fázott, vacogott, kiabálni sem bírt, bár igazából nem is nagyon lett volna kinek, arrafelé ugyanis elég gyér a gyalogosforgalom.

Mázli, hogy egyenruhásaink éppen időben, éppen arra jártak, és hogy jelzett hatodik érzékük, amire hallgattak is. Így aztán tudtak segíteni!

A mentők kórházba vitték, legényeink pedig mentek tovább járőrözni.

Elolvasom a cikket