Elképesztő! A színésznő megrendezte a saját halálát

Megrendezte saját halálát Poonam Pandey színésznő, modell – írta meg a New York Post. A színésznő Instagram-oldalán február másodikán megjelent egy poszt, amely az állította a színésznő elhunyt, méhnyakrákban.

Mint a lap rámutat: a színésznő bejegyzése alatt egy kommentelő szinte azonnal jelezte: itt valami reklámfogásról lehet szó, mondván, hogy a „méhnyakrákban szenvedő betegek nem halnak meg minden előzmény nélkül, csak úgy hirtelen”, és reméli, „ez nem a méhnyakrákra való figyelemfelkeltésnek álcázott reklámfogás, ami etikátlan és felelőtlen lenne, különösen akkor, ha olyan érzékeny témákkal foglalkozunk, mint az egészségtudatosság”.

Kiderült: nem tévedett nagyot a kommentelő

Az eredeti bejegyzést követő napon a színésznő egy Instagram-bejegyzésben felfedte: jól van, nem halt meg méhnyakrákban, azonban hozzátette: „sajnos ezt nem mondhatom el arról a több százezer nőről, akik méhnyakrák miatt vesztették életüket”. Mint fogalmazott: „nem azért, mert nem tudtak tenni ellene, hanem azért, mert fogalmuk sem volt, mit kezdjenek vele.”

Pandey közleményében rámutatott arra is: szerinte a méhnyakrák megelőzhető, „ellentétben a többi rákbetegséggel”, és a nőknek mindössze annyit kell tenniük, hogy rendszeresen részt vesznek a szűrésen, és HPV-oltást kapnak.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket