A metró elé lökték, de túlélte

Megrázó hírek érkeztek Angliából. Ugyanis egy munkája miatt metróval ingázó brit férfit belöktek a sínekre, miközben néhány másodperc múlva egy száguldó szerelvény érkezett a megállóba. A férfi azonban szerencsésen túlélte a helyzetet, ugyanis a peronon várakozó utasok félelmet nem ismerve kisegítették a bajbajutottat a halál markából, pillanatokkal azelőtt, hogy megérkezett volna a járat. Az elkövetőt elfogták a rendőrök, és most gyilkossági kísérlettel gyanúsítják – írja a Bors.

A Metro magazin számolt be a nem mindennapi életmentésről. Mint írták, szombat délután három óra körül került egy bajbajutott a sínekre, a londoni Orxford Circus állomás területén. Az életét pedig csupán az mentette meg, hogy a szemtanúk egy emberként siettek a segítségére és felrántották a peronra, mielőtt tragédia történt volna.

Az elkövetőt Brwa Shorsh-t elfogták a rendőrök és most gyilkossági kísérlet vádjával kell szembenéznie. A rendőrség azzal kapcsolatban egyelőre nem adott ki információt, hogy miért lökte a másik férfit a sínekre Brwa, de annyi kiderült, hogy az őrizetbe vett férfi jelenleg hajléktalanként él a fővárosban.

A hatóság az alábbi közleményt hozta nyilvánosságra az incidenssel kapcsolatban:

A brit közlekedési rendőrség nyomozói tanúkat keresnek az Oxford Circus metróállomáson történt, február harmadikán elkövetett gyilkossági kísérlettel kapcsolatban. A tisztek délután 3 óra körül érkeztek meg az állomásra, miután a bejelentés szerint egy férfi belökött egy másik férfit a metró sínekre. Szerencsére a járókelők tagjai kiemelték az áldozatot a sínekről, még azelőtt, hogy a metró megérkezett volna az állomásra, így senki nem szenvedett súlyos sérüléseket – írta közleményében a rendőrség.

Elolvasom a cikket