Angelina Jolie elvesztette a pert Brad Pitt-tel szemben

Bár már 2016-ban elváltak, Angelina Jolie és Brad Pitt között még mindig hatalmas a feszültség, és több per is zajlik köztük.

Egy 500 millió dolláros közös ingatlan miatt korábban hatalmas vita robbant ki köztük, ám úgy tűnik, a bíróság végül Brad Pittnek ad majd igazat.

Angelina Jolie-nak el kell fogadnia a döntést.

A színész házaspár még 2014-ben közösen vásárolt egy szülőbirtokot Franciaországban, amely nagyon közel állt mindkettőjükhöz, de Brad Pitt lényegesen több időt töltött a birtokon, mint egykori felesége.

Bár a tulajdonjog fele-fele arányban oszlott meg, házassági ajándékként a színész további 10 százalék tulajdonrészt ajándékozott Angelina Jolie-nak.

Válásukat követően a színésznő eladta a saját tulajdonrészét egy olyan üzletembernek, akivel Brad Pitt köztudottan nem szimpatizált, a színész pedig emiatt visszakövetelte azt a 10 százalékos tulajdonrészt, amelyet korábban ajándékként adott át.

Az ügy pereskedésig fajult, de a bíróság most úgy döntött, hogy a 10 százalékos tulajdonrész valóban Brad Pittet illeti meg.

Mivel a színész nem ápol jó viszonyt a gyermekeivel, és egyre több vád éri családja állítólagos és bizonyított bántalmazása miatt is, a rajongók többsége a színésznő pártján áll, és sokakat felháborított, hogy a bíróság elmarasztalta.

Bár a mostani ítélettel még nincs teljes mértékben lezárva az ügy, de a szakértők szerint Angelina Jolie biztosan alulmarad ebben az ingatlanperben.

Elolvasom a cikket