6+1 Valentin-napi körömötletek

Kaufmann Angéla
2024. február 7. szerda. 8:09

A Valentin-napot egy csokoládéval, képeslapokkal és szívecskékkel teli napként ismerjük, de úgy gondoljuk, hogy ez a nap ok arra, hogy mindenféle szeretetet ünnepeljünk. Itt az idő, hogy kényeztesse magát egy Valentin-napi ihletésű manikűrrel. Akár a minimalista remekművek, a szórakoztató dizájnok vagy a merész színpompa híve, a lehetőségek száma végtelen. Íme, pár ötlet!

Modern piros

Új módot keres a klasszikus vörös körömszín megdöntésére anélkül, hogy a teljes körömágyát merész árnyalattal bevonná? Gondolkodjon absztraktban. A két vörös, egyenletlen folt, kissé eltérő árnyalatával nagy kontrasztot és varázst hozhat létre. Az extra ragyogás érdekében adjon hozzá egy csipetnyi aranyat a két árnyalat közé.

Rózsaszín és piros szív alakú körmök

Ha szívalakú körömhegy nem lenne elég cuki, ez a manikűr rózsaszín és piros párost jelent – miközben a köröm többi része semleges színű marad. Fényes fedőlakkal fejezzük be.

Negatív szív

Ha készen áll a sablonok használatára, ezt a negatív teret tartalmazó szívmanikűrt érdemes megfontolni Valentin-napi köröm megjelenéséhez. A megalkotásához ragasszon egy szív alakú matricát a körme közepére, és fesse le. Miután a lakk megszáradt, távolítsa el a matricát, és fedje le fedőréteggel, hogy rögzítse a mintát.

Fekete és bézs

Ha egy tipikus Valentin-napi manikűrre gondolunk, egyből a rózsaszín vagy a piros jut eszünkbe. Ha ön inkább a nude színeket kedveli, akkor a bézs és a fekete váratlan színkombinációjának köszönhetően friss hatást érhet el. Itt minden köröm egy klasszikus francia manikűr egyedi feldolgozása lehet – egy vidám, szív díszítéssel.

A vörös árnyalatai

Nem tud egyetlen színt választani, de nem szeretne mintákkal pepecselni? Ezzel a sokszínű körömmel szemet gyönyörködtető körömmegjelenést hozhat létre a vörös öt különböző árnyalatának kiválasztásával.

Tejcsokoládé

Valljuk be, a Valentin-nap a csokoládé szinonimája. Ha nem szeretne egyszínűséget, de mégis beletenné ezt az édes barna színt körmére, akkor válasszon változatos mintákat, mint például némi negatív teret, franciát, szíveket vagy csavart hatású mintákat.

Apró szívek

Azok számára, akik szeretnének mutatni egy kis szeretetet, de a minimalista körmök szerelmesei, az apró szívecskék a semleges körmön a tökéletes mód erre.

Elolvasom a cikket