Kitálalt a Született feleségek színésznője: ilyen volt a börtönben

Felicity Huffmant, aki Lynette Scavót alakította a világhírű sorozat mind a nyolc évada alatt, 2019-ben csukták rács mögé, miután kenőpénzzel próbálta meg bejuttatni lányát egy borostyánligás egyetemre.

A vesztegetési botrányban 2019-ben az ügyészek 33 szülő ellen emeltek vádat. A legismertebb a Felicity Huffman és William Macy színész házaspár, illetve Lori Loughlin színésznő és divattervező férje volt.

Objektum doboz

A Született feleségek sztárja, miután leülte börtönbüntetését, és kivárta a próba idejét, szépen csendben eltűnt a nyilvánosság elől, és egészen tavaly decemberig egyszer sem volt hajlandó interjút adni a történtekkel kapcsolatban.

Felicity Huffman, aki 11 napot ült börtönben, azt mondta, hogy nehéz az élete azóta, és nehezen talál színészi munkákat – mesélte a napokban a The Guardiannek.

„Amíg a gyerekeim jól vannak, és a férjem is jól van, addig úgy érzem, hogy én is jól vagyok. Hálás vagyok, hogy itt lehetek. De a történteket tekintve, azt hiszem még mindig emésztem az egészet.”

Mióta 2019-ben elítélték az egyetemi felvételi botrányban, Huffman nehezen kap színészi szerepeket.

Tavaly bejelentették, hogy az ABC The Good Doctor című sorozatának spinoffjában, a The Good Lawyerben fog szerepelni Kennedy McMann oldalán, de műsort a pilot epizód után elkaszálták.

„Nehéz volt a visszautasítás. Mintha a régi életed meghalt volna, és te is meghaltál volna vele együtt.”

Felicity 15 ezer dollárt fizetett azért, hogy lánya SAT-válaszait (hasonló a magyar oktatási rendszerben használt érettségihez – a szerk.) meghamisítsák. Tettéért 11 napot töltött börtönben. Huffman férje, William H. Macy, nem került vád alá semmiféle jogsértésért.

A színésznő most 23 éves lánya, Sophie azóta újra írta az SAT-tesztet és felvételt nyert a Carnegie Mellon Egyetemre. Huffman fiatalabb lánya, a most 21 éves Georgia, a Vassar Egyetemen tanul.

Elolvasom a cikket