Harry herceg csak így hajlandó találkozni a nagybeteg édesapjával

Harry herceg alig 24 órás látogatást tett szülőhazájában, miután megtudta, hogy édesapjánál, III. Károly királynál rákos megbetegedést diagnosztizáltak. Udvari illetékeseket idéző médiabeszámolók szerint Harry mindössze 45 percet töltött Károly társaságában, mielőtt az uralkodó és felesége Sandringhambe indult volna.

Hogy pontosan miről beszélt apa és fia, az továbbra sem derült ki, az azonban a Telegraphnak nyilatkozó újságíró szerint egészen biztos, hogy Kamilla nem volt jelen. Petronella Wyatt, aki a királyné barátja, elárulta, hogy Harry kikötötte, nem hajlandó egy szobában tartózkodni Kamillával, míg apjával beszél.

Nem titok, hogy Harry és Kamilla kapcsolata feszült, miután a herceg tavaly januárban megjelent Tartalék című memoárjában azt állította, hogy mostohaanyja a királyi családról szóló történeteket szivárogtatott ki a médiának, hogy ezzel is erősítse a saját imázsát.

Emellett „veszélyesnek” és „cselszövőnek” bélyegezte, és azt állította, „feláldozta őt”, hogy jobb színben tüntesse fel saját magát.

Mint kiderült, a sussexi hercegnek egyébként azért kellett visszasietnie, és azért nem volt lehetősége találkozni a komoly hasi műtétjéből lábadozó sógornőjével, Katalin hercegnével, mert jelenése volt a Las Vegas-i NFL Honors rendezvényen, ami az amerikaifutball-szövetség legrangosabb díjátadója.

Harry a ceremónia során Cameron Heywardnak adta át az év embere díjat, a gála legfontosabb kitüntetését.

Elolvasom a cikket