Palvin Barbi házasságának 14 titka

2023 legnagyobb attrakciója volt az a nyári esemény, amikor a magyar szupermodell és amerikai színész kedvese összekötötték az életüket. Ráadásul Palvin Barbara és Dylan Sprouse esküvőjére hazánkban került sor! Arról azonban már kevesebb szó esik, hogy milyen a két világsztár házassága – írta meg a Bors.

Hollywood legédesebb sztárpárjának kapcsolata a semmiből jött, és felrázta mindkettejük életét. Palvin Barbara több évig élt egyedül, és egy darabig Dylan Sprouse sem találta a szerelmet. A találkozásukkor egyvalami mindenképpen közös volt bennük: hosszú ideje vágytak arra, hogy megtalálják a tökéletes társat, akivel egy életet leélhetnek.

Íme a szupermodell kapcsolatának 14 titka:

  1. A világ minden pontján megfordultak már; modellként, színészként is a legjobb útitársuk a gépmadár, így kevés az idejük arra, hogy együtt legyenek, és minőségi programokat szervezzenek.
  2. A szerelmesek napját sem szokványosan élik meg. „Az első közös Valentin-napunkon felvettük a kedvenc pizsamánkat, kerestünk egy receptet, amely mindkettőnknek tetszett, megfőztük, és egész nap a kanapén feküdtünk.” (LifeMinute.tv, 2019. február)
  3. Arra a kérdésre, hogy mikor érezte, hogy ez komoly kapcsolat lesz, egyértelmű választ adott a szupermodell.
    „Az első pillanattól biztos voltam abban, hogy egymásnak vagyunk teremtve.”
  4. Dylan, ha teheti, elkíséri Barbit a munkáira.
  5. A párja támogatja még a diétában is, együtt csinálják.
  6. Az év sztáresküvőjével kapcsolatban hatalmas volt a titoktartás, hiszen viszonylag szűk körben tartották a szertartást, a nagy nap részleteiről pedig csak később beszélt a modell.
    „Büszke vagyok az esküvőnkre, mert nem volt külön esküvőszervezőnk. A nővérem és én végeztünk minden feladatot. A végére úgy éreztem, sokkal többet adott nekem, mint amire vágytam.” (People, 2023. július)
  7. Nehezen ment az összeköltözés a szupermodell számára, hiszen egy új környezetben – először Brooklynban, majd Los Angelesben – találták meg azt a szépséget, amely miatt ott szeretnék leélni az életüket.
    „Képessé váltam arra, hogy egy olyan emberrel éljek együtt, aki nem a nővérem vagy valamelyik családtagom. Kemény együtt élni veled (Dylan – a szerk.), de tudod, összességében megéri. Őszintén mondom!” (Vogue, 2020. december)
  8. Állatok között élik az életüket, kettő is van nekik, ám ennek éppen az az oka, hogy nem egyezett teljesen az elképzelésük arról, hogy milyet szeretnének.
  9. Kevesen tudják, hogy a színész is otthonosan mozog a konyhában, a finomságokat pedig igyekszik a feleségével is megosztani.
  10. Az első csókjuk sem volt átlagos, a története pedig egészen izgalmas, ugyanis hajnali háromkor, Kínában, egy étteremben került rá sor.
  11. Már a megismerkedésük sem volt átlagos, Barbi karakánsága azonnal megfogta a későbbi férjét.
    „A Harper’s Bazaar partijára voltunk hivatalosak – akkor még külön-külön –, amikor bevágott elém a sorba. Szinte beugrott elém, hogy megelőzzön. A többi pedig már történelem, ennek már hat éve.” (Access Hollywood, 2024. február)
  12. Már fél év is eltelt az esküvőjük óta, és mostanra kikristályosodott, hogy mi az igazán jó a házasságukban.
    „Nagyszerűek a reggelek, nyugodt érzés a feleségem mellett ébredni. Egyébként klassz kimondani, hogy a feleségem, ráadásul Borat hangján szoktam mondani. Ez is mókás. Amikor felébredek, és látom, ahogy a gyönyörű feleségem alszik, aztán ránézek a házunkban a kutyámra meg azokra a dolgokra, amelyeket szeretek, megnyugtató számomra. Arra késztet, hogy még keményebben dolgozzak.” (E-News, 2024. február)
  13. Összeköti őket az egyik hobbijuk, a számítógépes játékokkal való időtöltés is, ugyanis mindketten hatalmas bulinak tartják, ha lehuppanhatnak a konzol elé, és órákon át versenyezhetnek egymással.
  14. Barbi sokáig nem gondolta volna, hogy megtalálja az igazit – erről a kapcsolatuk elején mesélt egy videóriportban.
    „Számomra nem normális, hogy barátom van. Szingli voltam hat évig. Hat évig… De megértem rá, mert úgy érzem, megtaláltam a számomra tökéletes férfit, akivel le szeretném élni az életemet.” (Vogue Australia, 2018. november)

Elolvasom a cikket