Magyar delegáció készül Szocsiba + VIDEÓ

Berki Roland üzletember, a magyar küldöttség vezetője a TASZSZ orosz hírügynökségnek úgy nyilatkozott: a jelenlegi, nehéz politikai helyzet megnehezíti az utazást, néhány küldöttnek kétségei is voltak azzal kapcsolatban, hogy el tudnak-e menni Oroszországba.

„Csak azok mennek Oroszországba, akiket valóban érdekel” – hangsúlyozta Berki.

A magyar delegáció tárgyalt az ország külügyminisztériumával. A végső döntést maguk a fiatalok hozták meg, akik között vannak pályakezdő tudósok, művészek, vállalkozók és diákok. Az eseményen a fiatalok bemutatják üzleti projektjeiket.

Van köztük olyan szakács is, aki arról álmodik, hogy a magyar nemzeti konyhát megismerteti a más országokból érkező fesztiválozókkal. Lángost készít majd fokhagymás mártással, tejföllel és reszelt sajttal.

Az Ifjúsági Világfesztivált március 1. és 7. között rendezik meg a Krasznodari terület Szíriusz szövetségi körzetében. Várhatóan húszezer fiatal vezető vesz részt rajta az oktatás, a tudomány, a kultúra, a nemzetközi együttműködés, az önkéntes mozgalom, a sport, az üzleti élet és az újságírás területén.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket