J Lo dalban mondta el Ben Affleckkel közös szexuális életét

This Is Me… Now címmel új zenei albummal jelentkezett Jennifer Lopez. Az 54 éves énekesnő lemezét a párkapcsolata ihlete, 18 év után jött össze újra korábbi szerelmével, az 51 éves hollywoodi színésszel, Ben Affleckkel. A Greatest Love Story Never Told című szám dalszövegében részletesen beszámol a pikáns szexuális életükről.

„Hiányzik a tested, fölém kerülsz, belém csúszol, ahogy lovagolok rajta, a testek egymáshoz igazodnak, figyeld az összhangunkat” – énekli Lopez.

„A sors fintora, hogy egy életen belül kétszer találtunk egymásra. Próbáltam az életet nélküled, nem tudom, milyen régóta gondoltam rád, rengeteg időnk maradt, ezúttal nem engedjük el egymást. Húsz évvel ezelőtt mintha az idő megdermedt volna. A valaha mesélt legnagyobb szerelmi történetben élünk. Soha nem hagytuk elmúlni, és soha nem mondtuk el senkinek. Mi lehettünk volna a legnagyobb szerelmi történet, amit valaha is meséltek.”

Jennifer és Ben 2003-ban felbontották eljegyzésüket, majd 18 évvel később újraélesztették románcukat – írja a Daily Mail.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket