Hétévesek lettek a sziámi ikrek + VIDEÓ

Amikor a kezdetektől azt mondják neked, hogy nincs jövő, akkor csak a mának élsz – idézi az apjukat, Ibrahimát a BBC brit hírügynökség.

A sziámi ikrek igencsak ritkák, a statisztikák szerint az Egyesült Királyságban félmillió szülésből lesz egy. A sziámi ikrek körülbelül fele halva születik, és körülbelül harminc százalékuk a születést követő 24 órán belül meghal.

Ezért az, hogy Marieme és Ndeye a barátaikkal ünneplik hetedik születésnapjukat, nemcsak Ibrahimának jelent nagy örömet, hanem az őket gondozó orvosoknak is.

Objektum doboz

Ezeknek a kislányoknak egy pár lábuk és egy medencéjük van, de mindkettőjüknek van gerincvelője és szíve. Folyamatos gondozásra van szükségük, de rendes általános általános iskolába járnak a barátaikkal együtt.

Objektum doboz

Harcosok, és bebizonyították, hogy mindenki téved. A lányaim nagyon különbözőek. Marieme nagyon csendes, introvertált személyiség, míg Ndeye nagyon független. Nem mondanám, hogy könnyű, de ez óriási kiváltság. Szerencsésnek érzed magad, hogy tanúja lehetsz ennek az állandó, életért folytatott küzdelemnek – mondja a lányok apja.

Elolvasom a cikket