III. Károly király ezért nem engedi visszatérni Harry herceget a királyi családba

Nehezen tudnám elképzelni, ha az édesapja segítséget kérne, Harry nemet mondana. Azt hiszem, megpróbálná. Azonban nem gondolom, hogy ez valami olyasmi, amit magától megtenne – nyilatkozta egy bennfentes nemrég.

Szilárd véleménye van III. Károly királynak.

A jelenlegi információk szerint III. Károly király és Harry herceg kapcsolatán nem sokat javított a múltkori 30 perces találkozójuk, ugyanis a brit uralkodó továbbra is úgy gondolja, hogy a fiának nincs helye a királyi családban, úgy mint korábban, és nem kell feladatokat elvállalnia.

Néhány alkalomtól eltekintve a király nem tervezi, hogy számos feladatot más családtagokra hárítson, amíg kezelés alatt áll – mondta egy bennfentes a Daily Mail magazinnak.

Erzsébet királynő a halála előtt egyébként hangsúlyozta, hogy Harry „félig befelé, félig kifelé” megközelítése egyszerűen nem tud működni, és ezzel úgy tűnik, hogy III. Károly király is egyetért. A találkozó során egyébként Harry nem volt hajlandó egy szobában lenni Kamilla királynéval.

A brit uralkodónál rákot diagnosztizáltak.

A Buckingham-palota néhány hete jelentette be a szomorú hírt: III. Károly királyt rákkal diagnosztizálták. Arról nincs információ, hogy a betegség, melyik fajtájával, valamint arról sem, hogy milyen stádiumban van, de mindenki bizakodó, és már el is kezdték a brit uralkodó kezelését. III. Károly most sok időt tölt vidéken, de a kezelésekre mindig visszatér Londonba.

Elolvasom a cikket