Észre sem vette, de mindkét lábát eltörte Russell Crowe

Russell Crowe nemrég a People magazinnak adott interjúban mesélte el, hogy a 2010-es Robin Hood forgatása alatt sikerült mindkét lábát eltörnie egy kaszkadőrmutatvány során.

Objektum doboz

Az 59 éves színész elmondta, hogy a balesetről ő is csak egy évtizeddel a történtek után szerzett tudomást.

„Leugrottam egy várkapuról a kőkemény, egyenetlen talajra. Olyan volt, mintha áramütés szaladt volna át a testemen. Egy nagy filmet forgattunk, úgyhogy az ember csak átküzdötte magát a nehézségeken. Volt néhány hét, amikor még a járás is kihívást jelentett.”

Crowe kezdetben apró balesetnek gondolta, amivel nem volt ideje foglalkozni, és a fájdalom ellenére folytatta a Robin Hood felvételeit.

A színész tíz évvel később furcsa fájdalmat érzett a lábszáraiban, ezért orvoshoz ment, aki egy MRI- és egy röntgenvizsgálat után meglepő kérdést tett fel.

„Megkérdezte, hogy mikor törtem el a lábam. Mindkét sípcsonton haránttörések maradványait látta. Őszintén nem tudtam felelni, mert nem emlékeztem ilyesmire, és akkor mondta az orvos, hogy a röntgen alapján akár több évvel ezelőtti sérülésekről is szó lehet.”

Russellnek ekkor jutott eszébe, ami a Robin Hood forgatása alatt történt.

„Úgy tűnik, azt a filmet két törött lábbal fejeztem be. Mindent a művészetért. Se gipsz, se sín, se fájdalomcsillapító, csak mentem dolgozni, és idővel maguktól meggyógyultak.”

A kétszeres Golden Globe- és Oscar-díjas színész jelenleg az amerikai légierő pilótáját alakítja az új akcióthrillerben, a Land of Bad című filmben Liam Hemsworth, Luke Hemsworth, Ricky Whittle és Milo Ventimiglia oldalán.

Elolvasom a cikket