Ezzel az egy mozdulattal bárki lefogyhat

Elképzelése az, hogy változtassuk meg az étkezési szokásainkat, hogy a folyamat tudatosabbá váljon. Azt javasolja, hogy a jobbkezesek a bal kezükkel, a balkezesek pedig a jobb kezükkel egyenek. Ez a megközelítés pluszerőfeszítést igényel, és lassabbá és tudatosabbá teszi az evés folyamatát, amely segíthet abban, hogy az emberek hamarabb jóllakjanak – számolt be a Timesnewsuk.com.

Wiseman a konyhában elhelyezett tükör használatát is a táplálékbevitel ellenőrzésének eszközeként látja. Kollégája, Brad Bushman kutatását idézi, aki megállapította, hogy a tükör jelenléte étkezés közben elősegíti az egészségesebb ételválasztást és a lassabb ételfogyasztást.

Ezek a technikák a tudatos étkezés elvén alapulnak, amely az étkezési folyamatra való jobb odafigyelést és a tudatosabb ételválasztást jelenti. Ezek a megközelítések segíthetnek az embereknek abban, hogy jobban kontrollálják étrendjüket, és javítsák étkezési szokásaikat, amely végső soron fogyáshoz és jobb általános egészségi állapothoz vezethet.

Elolvasom a cikket