A nyugat elleni bosszúra szólította fel az embereket Medvegyev

„Mindannyiunknak emlékeznünk kell erre, és bosszút kell állnunk rajtuk (a Nyugaton – a szerk.), ahol csak tudunk. Ők a mi ellenségeink. Teremtsünk számukra lehetséges nehézségeket a gazdaságban, szítsuk a közvélemény elégedetlenségét a nyugati hatóságok eredménytelen politikájával szemben, dolgozzunk ki és támogassunk olyan nemzetközi megoldásokat, amelyek sértik a nyugati világ érdekeit. Tegyék ezt folyamatosan, szisztematikusan és a lehető legnyíltabban” – írta Medvegyev a Telegram-csatornáján.

Azt is leszögezte, hogy a Nyugat területén „egyéb, nyilvánosan nem tárgyalt tevékenységeket” kell végezni.

„HOZZÁSZOKTUNK VÉGTELEN KORLÁTOZÁSAIKHOZ, ÉS MEGTANULTUNK EGYÜTT ÉLNI VELÜK. DE AMIRE MA SZERETNÉM FELHÍVNI A FIGYELMET: EZEK A TILALMAK MÁR NEM A HATÓSÁGOK VAGY AZ ORSZÁGBAN MŰKÖDŐ VÁLLALKOZÁSOK ELLEN IRÁNYULNAK, AHOGYAN ELLENFELÜNK SZERETI EMLEGETNI.

Oroszország teljes lakossága ellen irányulnak. Ilyen például a MIR fizetési rendszer betiltása és a lakásépítéssel foglalkozó vállalatok tevékenységének korlátozása az országban” – tette hozzá Medvegyev.

Hangsúlyozta, hogy „okuk” világos – minél rosszabb az orosz polgároknak, annál jobb a nyugati világnak.

„A háború olyan, mint a háború” – zárta Medvegyev. „Ebben a háborúban a győzelem a miénk lesz!”

Az oroszországi Föderáció többször is kijelentette, hogy az ország meg fog birkózni a szankciós nyomással, amelyet a Nyugat néhány éve kezdett gyakorolni Oroszországra, és amely tovább fokozódik. Moszkva megjegyezte, hogy a Nyugatnak nincs bátorsága elismerni az Oroszország elleni szankciók kudarcát. Maguk a nyugati országok is többször hangot adtak annak a véleményüknek, hogy az oroszellenes szankciók hatástalanok.

Elolvasom a cikket