Azonosítatlan vírus miatt betegek sokan

A betegségre a TikTokon hívta fel a figyelmet egy nő, aki elmesélte, a Covid-tesztje negatív lett, ám mégis olyan tüneteket produkált, mintha koronavírusos lett volna. Az orvosa állítólag azt mondta, az Egyesült Államokban egyre többen betegszenek meg a rejtélyes vírustól.

Három különböző orvosnál voltam, többször teszteltem, és megkaptam az oltásokat. Az első két orvos, akinél jártam, bevallották, hogy nem tudják, mi a bajom.

Azt mondták: Úgy tűnik, Covid-fertőzése van, mintha minden tünete meglenne, de nem tudjuk pontosan«. A harmadik orvos azt mondta, hogy nincs Covidom. Van egy új vírus, ami körbejár. Maga az orvos mondta, hogy ő is elkapta ezt a betegséget és felépült belőle, de ő sem tudja, milyen fertőzés ez.

A kommentelők közül többen is megerősítették, hogy ők is elkapták a vírust. Az egyikük hat hétig szenvedett az ismeretlen megbetegedéstől. Más azt írta, magas láza volt, eldugult az orra, de az orvosa szerint nem influenzás volt. Többen is csináltak Covid-tesztet, mindenkinek negatív lett, de egyelőre senki sem tudja, mivel állhatunk szemben. Az orvosok azt az egyet kijelentették, hogy nem a Covid egyik mutánsa.

Elolvasom a cikket