Kóbor János özvegye és a lánya kapcsolata új szintre emelkedett

Már tizenhét éves Kóbor Léna: ifjú hölggyé cseperedett. Hirtelen, szinte észrevétlenül történt ez – nagyrészt az édesapja elvesztése miatt. Az édesanyja, Kóbor Zsóka csodálkozva figyelte az átalakulást, amely a kapcsolatukra is hatással volt.

Kóbor Zsóka és lánya barátnők lettek

„Úgy érzem, barátnők lettünk, ami engem boldoggá tesz. Mindent megbeszélünk nagyon őszintén, ez még inkább bensőségessé alakította az egyébként is szoros kapcsolatunkat. Tisztában vagyok vele, és nagyon örülök neki, hogy Lénának kialakult, saját baráti köre van a korosztályában, de ha tanácsra, segítségre, támogatásra van szüksége, tudja, hogy velem mindig mindent megbeszélhet. Hagyom, hogy élje a saját életét, de itt állok mögötte, bármi is történjen” – kezdte Zsóka a Hot! magazinnak.

Mecky borzasztóan hiányzik mindkettőjüknek. Jelen van a mindennapjaikban, mintha itt élne közöttük.

„Olyan, mintha együtt örülne velünk a sikereinknek, és ez az érzés sokat segít nekünk. Ő mindig is velünk lesz. Ahogyan telik az idő, az első időszak mardosó fájdalma tompán sajgó emlékké változott, és ez lehetővé teszi azt, hogy szép emlékek és vicces történetek is eszünkbe jussanak róla. A legjobban az fáj, hogy gyakran mondanám neki, hogy »Nézd, Angyalom, milyen fantasztikus lányunk van!«, de rádöbbenek, hogy már nincs mellettem” – vallotta be az édesanya.

Lénának az iskola mellett színpadi fellépései is vannak, egyik sikert aratja a másik után.

„Nagyon közel érzem magam lélekben apuhoz. Gyakran fellépek a Gyöngyhajú lány balladája című musicalben, és boldog vagyok, hogy én is színpadon lehetek, mint ő. Pici korom óta kívülről fújom az Omega-dalokat, ezeken nőttem fel. Amikor az ő számait éneklem, melegség önti el a szívemet.

Megpróbálok az ő nyomdokaiba lépni és megmutatni az Omega zenéjét mindenkinek. Egyfajta küldetésemnek érzem, hogy a fiatalabb korosztály is megszeresse őket” – magyarázta a lány.

Elolvasom a cikket