Vajon miket suttoghat a kislányok fülébe a szexszel kampányoló amerikai elnök? + VIDEÓ

Az amerikai elnökválasztásra időzítve jelenik meg Katie Rogers, a New York Times fehér házi tudósítójának könyve az Amerikai nő – A modern first lady átalakulása Hillary Clintontól Jill Bidenig, számolt be róla a Reuters. Az amerikai elnök és felesége 1977-ben házasodtak össze, amihez öt lánykérés kellett, hogy a házasságba végül Jill is beleegyezzen.

A könyv egyszerű trükkel próbálja elhitetni az olvasókkal, hogy Joe Biden ereje teljében van, hiszen ha az elnök 81 évesen még mindig a szexet tartja a hosszú házasság titkának, akkor ott baj nem lehet. A Biden-adminisztráció ezzel próbálja ellensúlyozni, hogy a világsajtó mostanában Joe Biden demenciájától, politikai és családi botrányaitól hangos.

Az elnök alkalmasságát firtatók kétségeit most a „kifecsegett” hálószobatitkokkal próbálják elaltatni.

A szexről szóló rész csak néhány bekezdést foglal el a 276 oldalas könyvben, de máris címlapokra került.

Rogers arról is ír, hogy 2004-ben a most 81 éves Joe Biden azt mondta, nem érdekli az elnökjelöltség, el tud képzelni jobb dolgot is.

Inkább otthon szeretkeznék a feleségemmel, amíg a gyerekeim alszanak

– mondta.

„Joe talán azóta visszaszorította nyilvános hálószobai nyilatkozatait, de a segítőinek azzal viccelődött, hogy a jó szex a tartós és boldog házasság kulcsa, a felesége legnagyobb bánatára” – írja Rogers.

Miért az időzítés?

Valamivel ellensúlyozni kell az elnök szerencsétlenkedéseit, feledtetni, hogy nincs olyan nap, hogy ne arról szólnának a hírek, mikor, hol esett el, fogott kezet a levegővel vagy éppen társalgott halottakkal. Utóbbira egyik példa, amikor állítása szerint Joe Biden nemrég kedélyesen elcsevegett Francois Mitterand francia elnökkel. Az egyetlen apró probléma, hogy a hajdani francia államfő csaknem három évtizede halott.

Objektum doboz

A 81 esztendős Joe Biden elnöksége alatt megszámlálhatatlanul sokszor hozta kínos helyzetbe magát.

Például keresztülnézett a brazil elnökön is:

Objektum doboz

Az egyik legbizarrabb pillanata kétségtelenül az volt, amikor megcsócsálta egy ijedt kislány ruháját, s a fülébe suttogott valamit az elnök, aki büszkén dicsekszik szexuális életével.

Objektum doboz

Egy X-felhasználó videós összeállítással hívta fel a figyelmet Biden tetteire, amelyeken az amerikai elnök kislányokat fogdos vagy megpuszilni próbálja őket.

A gyerekek jól láthatóan rendkívüli élményeket szereztek a találkozók során, ám nem biztos, hogy meleg szívvel gondolnak vissza Joe Bidenre.

A videót megosztó felhasználó egyébként azt kérdezte:

Hogy a fenébe tudtok támogatni egy férfit, aki ezt teszi a gyerekekkel?

Objektum doboz

Dühös a Fehér Ház

Eközben rendkívül dühös a Fehér Ház, amiért még a baloldali sajtó is Joe Biden amerikai elnök koráról és népszerűtlenségéről cikkezik. Biden az elmúlt hónapokban ugyanis több alkalommal csinált magából bohócot a nagy nyilvánosság előtt, így a republikánusok már régóta kongatták a vészharangot az elnök alkalmasságával kapcsolatban. A kislányok fogdosása mellett egy másik alkalommal, az észak-karolinai Greensboróban tartott beszéde után viszont udvariasan kezet fogott a levegővel az amerikai vezető (…)

Elolvasom a cikket