Biológiai csoda: mélyaltatásban hozta világra gyermekét

Bedő-Nagy Szilvia és férje már nem is hitt abban, hogy gyerekük lehet, ugyanis József az agydaganatműtétje miatt olyan gyógyszereket kapott, amelyek mellett ez lehetetlen lett volna – mondták el az RTL Fókusz című műsorában. Napsugár azonban jönni akart, bár születése körül is rengeteg nehézség merült fel.

Szilvia 2020 novemberében lett nagyon rosszul. Kiderült: elkapta a koronavírust, ráadásul nyolc hónapos terhesen. Állapota olyan rohamosan romlott, hogy 40 napig volt műtüdőn, mélyaltatásban. Eközben császárral hozták világra kislányát, de a koronavírus szövődményei miatt még hónapokon át nem vehette őt a kezébe.

Mire hazaért a kórházból, és elkezdhették volna közös családi életüket, férjét ismét operálni kellett, nemrég pedig már a negyedik műtétet is elvégezték rajta. Bár Szilvia csak mankóval tud járni a covidos tüdőgyulladás szövődményei miatt, József pedig az újabb agyműtétjéből lábadozik, a nehézségek ellenére mindennap együtt küzdenek azért, hogy a lehető legteljesebb életet tudják élni.

Elolvasom a cikket