Eltávolították posztjáról az uralkodó jóképű tanácsadóját + VIDEÓ

Károly király jobbkeze, Johnny Thompson alezredes kevésbé nyilvános szerepkört kap, miután a koronázási ünnepségen – megnyerő külseje miatt – hamar a kommentelők kedvence lett.

Objektum doboz

A The Times múlt héten arról számolt be, hogy a „dögös lovászként” elhíresült vezető tanácsadó új pozícióba került. Egy palotai bennfentes szerint a 40 éves Thompson továbbra is a király és a királyné rangidős segédje marad, de egy kevésbé nyilvános szerepkörben.

A lap szerint Thompson az utóbbi időben már nem élvezte a nyilvánosság figyelmét, akit legutóbb karácsonykor láttak, amint a királyi családot a sandringhami Szent Mária Magdolna-templomba kísérte. Most, hogy az uralkodó rákos megbetegedése miatt kezelésre szorul, ő is a hátérbe vonul, hogy támogassa és segítse a királyt.

Thompson azután került a figyelem középpontjába, hogy Károly király 2022 szeptemberében trónra lépett. A hisztériát egy rövid videó váltotta ki, amelyen az öltönyben, esernyővel vonuló katona átlép a Buckingham-palota kapuján, napokkal Erzsébet királynő halála után. Több mint 8,6 milliószor nézték meg a TikTokon a felvételt.

Objektum doboz

Thompson a skót királyi ezred tagja, és 2018 nyarán figyeltek fel rá először, amikor Erzsébet királynőt kísérte el a Balmoral-kastélyban tartott zászlóaljszemlére. Nem sokkal ezután a királynő rangidős testőrévé léptették elő, majd Károly jobbkeze lett.

Elolvasom a cikket