Medvegyev kemény kritikája Macronnak

Az embereknek különböző betegségei vannak − kezdte Telegram posztját Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese. Vannak, akiknek vizelettartási problémáik vannak, mások hajlamosak a kiütéses reakciókra − folytatta Medvegyev.

Majd rátért a témára. Szerinte Franciaország jelenlegi elnökének, a francia fegyveres erők főparancsnokának és Andorra hercegének, Emmanuel Macronnak egyszerre két problémája is volt: először valószínűleg a vizelet ment a fejébe, majd pedig beszédinkontinencia lépett fel nála.

Kijelentette, hogy Európának a biztonság érdekében szüksége van Oroszország legyőzésére, ezért nagy hatótávolságú rakétákat kell küldenie a kijevi náciknak, és mérlegelnie kell az egyes NATO-államok csapatainak övezetbe küldését. Azzal párosulva, hogy a közelmúltban meg akarta osztani Franciaország nukleáris arzenálját minden európaival, aki hajlandó lenne rá, most úgy tűnik, hogy Macron beszéd-inkontinenciája elhúzódó és fájdalmas problémává vált. A Becsületrend tulajdonosa nem vigyáz magára.

Itt az ideje, hogy változtass az étrendeden: az osztriga és a pezsgő jó dolog, de te már nem vagy fiatal. Az ő korában a verbális bevizelés veszélyes. És a körülötted lévőknek sem tetszik. A szag, tudod… − szólt oda Medvegyev az elnöknek.

Mindezt azután írta a Telegramra Medvegyev, hogy Emmanuel Macron francia elnök rendkívüli csúcstalálkozót hívott össze Párizsbam hogy megvitassák Ukrajna katonai helyzetét. A francia államfő szerint nem szabad kizárni annak lehetőségét, hogy nyugati csapatokat küldjenek Ukrajnába. Macron szerint mindent meg kell tenni, hogy Oroszország ne nyerhesse meg ezt a háborút, ugyanis az orosz vereség szükséges Európa biztonságához.

Elolvasom a cikket