Egyszerre érkezett a texasi határra Biden és Trump + VIDEÓ

Joe Biden amerikai elnök és elődje, valamint első számú kihívója, Donald Trump egyszerre érkezett meg texasi határlátogatására. Amíg a beszámolók szerint Biden elnök a határőrökkel „csoszogott”, akiknek le kellett lassítaniuk, hogy lépést tudjon tartani velük, addig Trump tele volt energiával. Az útja során többek között Greg Abbott texasi kormányzóval is találkozott – írja a mandiner.hu.

A közösségi oldalakon hozzászólók kiemelték, Trump már megmutatta, hogy védte meg a határokat, és ezt újra meg fogja tenni. Más Bidenen élcelődött, akit leginkább egy járókerettel tudna elképzelni. Sőt, volt, aki azon humorizált, a regnáló elnök biztos lehet benne, hogy „Egyiptom” határán sétálgat.

Az Egyesült Államok bevándorlási és vámhatósága, az ICE korábbi megbízott igazgatója, Tom Homan a Fox News adásában megerősítette: „Hat elnökkel dolgoztam együtt. Láttam, ahogy politikusok jönnek és mennek. Tudom, hogy milyen politika működik, és mi az, ami nem.

Trump elnök megváltoztatta a helyzetet, több ezer életet mentettünk meg a déli határ biztosításával” – fogalmazott Homan.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket