Gyurcsány besokkolt a pedofiligazságtól

A liberálisok állandóan arról beszélnek, hogy meg kell hallgatni más véleményeket is. Mégis sokkolja őket, ha kiderül, hogy vannak más vélemények is. William F. Buckleynak, a huszadik századi konzervatív gondolkodás egyik meghatározó alakjának szavai ezek. Arról jutottak eszembe, hogy a parlamentben Gyurcsány csúnyán belekezdett a pedofília húrjainak pengetésébe. Belemondta ország-világ képébe, hogy „Itt ül velünk szemben Magyarország első pedofilbarát miniszterelnöke.” Mellette Vadai helyeselve úgy bólogatott, hogy majd leesett a feje. Gyurcsány továbbá azt mondta, „minden egészséges ember undorodik a pedofiliától, s azoktól, akik ezt az ocsmány cselekményt elnézik, segítik és mentegetik.”

Ezt úgy mondta, mintha ő a témában érintetlen lenne, és az életében nem bukkant volna föl olyan történet, ami miatt jobb lenne, ha hallgatna, nem pedig élére állna egy undorító kampánynak, aminek semmi más célja nincs, minthogy hergelje a magyarokat a kormány ellen, hogy megpróbálja lejáratni Orbán Viktort.

Szóval szerinte pedofilbarát a miniszterelnök. Gyurcsányt csak azért nem sokkolja, hogy a liberálison kívül van más vélemény is, mert olyan vastag bőr van a képén, hogy egyszerűen lepereg róla. Tudja, hogy a nem liberálisoknak, ha tetszik a nem kommunistáknak igaza van, ő azonban mégis hajtogatja az ellenkezőjét. Sőt még más párttagokat is rávett arra, hogy ebben a szellemben csináljanak botrányt. Rónai Sándor DK-s EP-képviselő például a minap durván sértő módon azt kérdezte Császár Attilától, a köztévé riporterétől, hogy szokott-e a gyerekek nadrágjában turkálni. Barkóczi Balázs pedig azért nem nyilatkozott a Magyar Nemzetnek, mert pedofilsegítőknek minősítette őket. És nem szakadt rájuk az ég. Balos politikusok, akiknek minimum jó erkölcsi példát kellene mutatniuk, olyan mélyre süllyedtek, hogy a kocsmában is illemtanárok iszogatnak hozzájuk képest.

Akkor nézzük meg az érem másik oldalát.

2021-ben az ellenzék nem támogatta a pedofilellenes törvényt, amiben döntöttek arról, hogy a súlyos, minősített cselekmények ne évüljenek el. Azt sem szavazták meg, hogy ne dolgozhassanak gyermekek közelében újra a pedofil bűnelkövetők.

Elhallgatták azt is, hogy a bicskei gyermekotthon vezetőjét 1990-ben Demszky Gábor nevezte ki, és négyszer erősítették meg tisztségében a balliberális városvezetők.

Orbán Viktor parlamenti viszonválaszában Gyurcsány szemébe mondta: „A pedofil bűncselekményt elkövető gyermekotthon vezetőt önök húsz évig a helyén hagyták, vele szemben semmilyen vizsgálatot, de legalábbis következménnyel járó vizsgálatot nem végeztek, és önök a helyén hagyták.” Emlékeztetett, a 2010-es kormányválás után nem sokkal már elkezdték az intézkedést a bűnelkövetővel szemben. „Ezzel az emberrel szemben 2011-ben már megindítottuk az első rendőrségi eljárást. Majd nem törődtünk bele ebbe, és másodjára is megindítottuk a vizsgálatot.” Orbán Viktor hangsúlyozta, hogy a magyar kormánynál és nála személy szerint a pedofiloknak nincs és nem is lesz kegyelem.

Novák Katalin lemondásával kapcsolatban pedig kijelentette: „Az elnök asszony lemondásának oka egy olyan kegyelmi döntés volt, amelyben csak egyféleképpen lehetett volna dönteni: el kellett volna utasítani. Nem ez történt, ezért a lemondás helyes volt. Magyarországon a gyermekvédelem ügyében zéró tolerancia uralkodik. A gyerek abszolút, teljes körű védelmet élvez. Az elkövetőt meg kell büntetni, a büntetést pedig le kell tölteni. Nincs kibúvó, nincs kedvezmény, nincs feltételes szabadság, nincs kegyelem. Aki nevelőként nem a gyermek pártját fogja, annak nincs mentsége, és nem számíthat kegyelemre Magyarországon. (…) A kegyelmi ügyön túl megoldandó feladat az is, hogy pedofil ügyekben elítélt bűnöző ne legyen feltételesen szabadlábra helyezhető – semmilyen indokkal.”

Két állásponttal szembesülhetett a kedves olvasó! Kettejük közül Gyurcsány liberális-kommunista, akit sokkol, ha vannak más vélemények, noha tudja, hogy nincs igaza, mégis állítja, hogy az van. De inkább letagadja, mint tudomásul veszi.

Döntse el a kedves olvasó, melyik hihető? Melyik az egyenes álláspont?

A szerző újságíró

Elolvasom a cikket