Katalin hercegné állapotáról hajmeresztő elméletek terjednek

Katalin hercegné műtétét januárban a Kensington-palota közleményben jelentette be. Elárulták, a hercegné jól van, de áprilisig visszavonul és minden hivatalos megjelenést lemondtak. Már a bejelentés után elindultak a pletykák, ez pedig csak rosszabb lett az elmúlt időszakban.

Sokak szerint furcsán kezelik Katalin hercegné állapotát

A Katalin hercegnét érintő bejelentés után elárulták, hogy Károly király is műtétre szorul. Az ő esetében közölték az okát is, pár héttel ezelőtt pedig bejelentették, hogy rákkal diagnosztizálták. Ezzel szemben Katalin hercegné állapotát teljesen titokban tartják, eltűnt a nyilvánosság elől, és csak nagyon ritkán tájékoztatják az embereket a gyógyulásáról.

Bár korábban már elárulták, hogy ez a dolog szándékos, mivel Katalin hercegné ezzel a gyermekeit is szeretné óvni, a britek számára ez nem volt megfelelő magyarázat. Az elmúlt időszakban számos teória jelent meg, az egyiket már a palota is kénytelen volt megcáfolni, mivel egy spanyol újságíró tényként közölte, hogy a walesi hercegné kómába esett.

Katalin hercegnéről egyre meglepőbb teóriák terjednek

A királyi szakértők többször megerősítették már, hogy Katalin hercegné főként a gyerekei miatt ragaszkodik a titoktartáshoz, ezt sokan nem hiszik el. Az pedig csak tovább erősíti a pletykákat, hogy annak ellenére nem jelent meg sehol, hogy állítólag jobban van. Ezért csak egyre több teória jelenik meg az állapotával kapcsolatban.

Az egyik, hogy Katalin hercegné valamilyen szépészeti beavatkozáson esett át, amit titkolni szeretne. Emiatt nem mutatkozik nyilvánosan, amíg a műtét nyomai el nem tűnnek teljesen. Egy másik elmélet szerint a hercegi pár házassága zátonyra futott, már nincsenek együtt, de nem szeretnék bejelenteni a dolgot, főleg amiatt, hogy Károly király beteg.

A harmadik teória, hogy a walesi hercegné állapota sokkal súlyosabb volt, mint ahogyan azt a palota kommunikálta. Nem akartak senkit sem megijeszteni, de jóval több időre van szüksége a felépüléshez, ezért nem mutatkozik nyilvánosan.

Elolvasom a cikket