„Üvöltözött velem a forgatáson, sírva rohantam el”

Rebecca Ferguson, a Mission Impossible, a Dűne és A legnagyobb showman sztárja kitálalt egy interjúban üvöltöző kollégájáról.

Objektum doboz

„Egy abszolút idióta kollégával forgattam egy filmet. Állandóan dühös volt, és üvöltözött velem, sírva rohantam el a forgatásról” – mesélte Ferguson, aki nem fedte fel a színész kilétét, ahogy azt sem, hogy melyik film forgatásán történt az eset.

Azt azonban elárulta, hogy a meg nem nevezett személy volt a film főszereplője és sztárja.

„A zaklatásai egyre intenzívebbé váltak, és egy nap rám nézett, és az egész stáb előtt pocsék színésznőnek nevezett. Csak álltam ott, és éreztem, hogy összetörök.”

Egy ponton a most negyvenéves svéd színésznő a sarkára állt, és a többhétnyi felgyülemlett stresszt a színész arcába vágta.

„Elküldtem a fenébe, és mindenki mást is, aki tétlenül nézte, hogy mit tesz velem. Végül a rendező beszélt vele, és megoldódott a helyzet, de soha többé nem vagyok hajlandó együtt dolgozni azzal az emberrel.”

A színésznő színvallása óta az internetet ellepték a spekulációk, hogy vajon ki is lehet az a bizonyos színész, aki így elbánt Fergusonnal.

Rebecca az interjúban tisztázta, hogy nem Tom Cruise és nem is Hugh Jackman volt. Korábbi színésztársai, Dwayne Johnson és Emily Blunt szintén kizárták magukat.

Az esélyesek között maradt így Ewan McGregor, akivel együtt dolgozott az Álom doktorban (2019), Jake Gyllenhaal, az Élet (2017) című filmjükből, Michael Fassbender, akivel együtt szerepelt A hóemberben (2017) és Hugh Grant, aki a Florence – A tökéletlen hangban (2016) volt a partnere.

Elolvasom a cikket