Titkos tárgyakat talált a padló alatt

A 26 éves Madeline Goodwin egyik asztalán szeretett volna továbbadni, amikor egy ismeretlen ismerős jelentkezett érte. Mint kiderült, a nő, aki szerette volna megvenni tőle a bútordarabot, egykor a fiatal nő házában élt – írta meg a hirado.hu.

A hölgy elmesélte, hogy a családja az 1890-es évek óta ott lakott, és több mint egy évszázadon keresztül különböző emberek tettek hozzá a padló alatt elrejtett időkapszulához. Ő maga egy DVD-t és egy újságot tett bele, amikor 2007-ben eladták a házat.

„Mióta négy évvel ezelőtt megvásároltuk az ingatlant, rengeteg felújítási munkálatot végeztünk, így ezeket megmutattuk a hölgynek. Ekkor mesélt nekünk arról az időkapszuláról, amelyet a családja hagyott az épület alapjaiban, a padlódeszkák alatt” – mesélte Madaline.

A történet hallatán azonnal nekilátott élettársával megkeresni az időkapszulát, amire az utasításoknak megfelelőlen hamar rá is találtak az egyik lépcső alatti szekrényben.

Felfedeztek egy régi fémdobozt, amiben találtak egy 1901-ből származó pennyt, egy cigarettásdobozt, egy kalapot, egy Bibliát, egy levelet és azt a 2007-es újságot és DVD-t, amit a hölgy korábban említett

írja a Daily Mail.

Elolvasom a cikket