Aggasztó információk láttak napvilágot Joe Bidenről

McCarthy szerint az elnök tulajdonképpen súgógépet használ, megbeszélései során jegyzetekre és kártyákra támaszkodik.

A republikánus politikus arról beszélt, hogy az elnökkel nemrég az egyik szűk körű megbeszélésen, az adósságplafonról beszélt az elnökkel, azonban nem lehetett „eltéríteni” Bident. „Ő csak a kártyákhoz ragaszkodik – ha azoktól eltér, nem tud tovább menni” – fogalmazott McCarthy.

A politikus emellett kiemelte, régóta ismeri Bident, és hogy az elnök már nem ugyanaz az ember, mint aki a korábbi években volt.

Nemrég a média arról számolt be, hogy Biden még kampánya adományozóival tartott személyes találkozóin is nagymértékben a jegyzetfüzetére támaszkodott. Az Axios híroldal február 23-án az esemény kapcsán megírta: Biden még a rendezvény előtt eleve „gondosan leszelektált” adományozók azon kérdéseire is felolvasta a választ, amely kérdések elhangzását korábban egyeztették.

Biden hajlamos jegyzeteket készíteni, miután felhívta az előre kiválasztott adományozókat, akiknek kérdéseik vannak a zárt ajtós rendezvényeken – jelentette az Axios. Az amerikai hírcsatorna szerint ez aggodalmat ébresztett egyes adományozókban Biden életkorát illetően.

Objektum doboz

A helyzetet pedig csak fokozza, hogy Joe Biden 81 évével már most a legidősebb elnök az amerikai történelemben.

Elolvasom a cikket