Ezek az élelmiszerek akadályozzák a fogyást

Emlékeztetett arra, hogy a cukor használata az inzulin felszabadulásához és a vércukorszint emelkedéséhez vezet.

Egyrészt az édességek fogyasztásának pillanatában nagy a hatékonyság, de később álmosság és fáradtság jelentkezik. „A cukor tiszta formában káros” – mondta a táplálkozási szakértő.

A szakértő szerint a fehér lisztet tartalmazó termékek, különösen a pékáruk és a tészták nem tesznek jót a szervezetnek. Szintén káros a fogyásban a gyorséttermi ételek, a ketchup és a majonéz. Volynkina sürgette, hogy a diéta idején ne együnk el a fűszeres, zsíros és sós ételeket, nevezetesen a konzerveket, kolbászokat, virsliket, félkész termékeket és az alkoholt, amely csökkenti az anyagcserét.

Korábban Jekatyerina Ladygina terapeuta azt mondta, hogy a fogyás az ételek korlátozásával nem fog működni, ha nem növeli a fizikai aktivitást. A szakember szerint sportolás közben a zsírtömeget izomtömeggel lehet helyettesíteni. Ez nemcsak az izomzat fenntartása, hanem a hormonrendszer helyes egyensúlya miatt is fontos.

Elolvasom a cikket