Kétarcú horrorborjú született + VIDEÓ

Ahhoz, hogy megnyerjük a hatos lottó főnyereményét, körülbelül egy a nyolcmillióhoz az esélye. Ennél pedig jóval valószínűtlenebb, nagyjából egy a négyszázmillióhoz az esélye annak, hogy a farmunkon szinte tökéletesen szimmetrikus, kétarcú állat szülessen – írta meg a Tények.

A Louisiana állambeli Vermilion Parish településen márpedig ez múlt szerdán megtörtént, egy tehén ugyanis olyan borjút ellett, amelynek egymás mellett két arca is van. A Deux Face névre hallgató jószágnak négy szeme, két orra és két szája van, és furcsa módon még így is életben maradt – írja a Daily Star.

Objektum doboz

Születése óta a Breaux Farms rendszeresen beszámol közösségi oldalán az állat fejlődéséről, habár nem reménykednek abban, hogy sokáig életben marad. Vasárnapi bejegyzésükben azt írták, hogy Deux Face nagyon jól van, bár felállni még mindig nem tud, és a fejét sem tudja megtartani.

A fejét nagyon nehéz megtartania, így több időbe telik, amíg kiépül hozzá a megfelelő izomzata. Addig is kihoztuk őt oldalra, hogy egy kicsit napozzon és a többi tehénnel lehessen – írták a posztban, amelyhez egy videót is mellékeltek a bociról.

A farm több bejegyzésben válaszolt már követőik kérdésére azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudja használni a két arcát az újszülött borjú. Elmondták, hogy a jobb oldala egy kicsit fejletlenebb, így bár azzal is tud enni, inkább a baloldali száján keresztül táplálják.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket