Borzasztó hírt kapott Katalin hercegné

A királyi család egész életében arra törekedett, hogy botrányok és intrikák nélkül éljenek, és igyekeztek kerülni minden olyan helyzetet, amelyi kínos szituációba helyezheti őket. Most azonban kiderült: Katalin hercegné dúsgazdag nagybátyja úgy döntött, hogy szereplője lesz a Big Brother következő szériájának – írta meg a Metropol.

A királyi család a mai napig nem tudott megbocsátani Harry hercegnek és Meghan Markle-nek, amiért Amerikába költözve kiteregették a palota szennyesét. A hírhedt Oprah-interjú csak a kezdet volt, Harry később könyvet adott ki, amelyben azt ecsetelte, hogy milyen rémségeket kellett elszenvednie fiatalkorában. Meghan pedig rasszizmussal vádolta Károly királyt és Katalin hercegnét.

Katalin még mindig lábadozik a súlyos műtétje után, most azonban közölték vele, hogy dúsgazdag nagybátyja, Gary Goldsmith úgy döntött: szereplője lesz a Big Brother következő szériájának. A nézők szerint a rokon rengeteg családi titkot fog kitálalni a valóságshow-ban.

A Mirror szerint ez Meghan Markle-nek is gondot okoz, akinek bevételei jelentősen csökkentek, miután a Spotify felbontotta vele a szerződést, és több vállalkozása is befuccsolt. Jövedelmének jelentős részét most az teszi ki, hogy a királyi családról árul el bennfentes titkokat, most azonban riválisa lesz. Katalin nagybátyja ugyanis olyan információkkal rendelkezhet, amelyekkel Meghan nem.

Elolvasom a cikket