Ezzel a luxusautóval jár Liverpoolban Szoboszlai Dominik + VIDEÓ

Nem árulta el Szoboszlai, hogy milyen autót választott magának, de annyit elmondott, hogy egy értékálló, és befektetésnek sem utolsó modell. Hozzátette azt is, hogy szerencsés lehet az, aki meglátja benne. Pár szurkolónak most sikerült lekapnia Szoboszlait, miközben edzés után elhagyta az Anfieldet.

Amikor a magyar válogatott csapatkapitánya az osztrák Red Bull Salzburgnál játszott, egy A5-ös Audit használt, ám miután átigazolt az RB Leipzigbe, vett magának egy Mercedes AMG G63-at, amelynek alapára körülbelül nyolcvanmillió forint. Miután a Liverpoolhoz igazolt, szinte mindenki biztosra vette, hogy ez a flotta bővülni fog.

„Nem cserélem le a Mercedest, csak veszek magamnak egy másikat. Utánanéztem, beszélgettem emberekkel, és mivel ez a modell értékálló, befektetésnek sem utolsó” – mondta a sportoló.

„Nem fogom soha elmondani senkinek, aki meglát benne, annak szerencséje van.”

Az autó egy vörös Range Rover Sport, amelynek az ára 37 millió forinttól indul, azonban az 510 lóerős változat alapára már 58,6 millió. Tehát Dominik egy kisebb budapesti garzon árát költötte el. Nem jelent gondot neki, hiszen a hírek szerint hetente több mint 150 ezer fontot keres új csapatánál, azaz havi szinten mintegy 300 millió forint a bevétele.

A videóban látható Szoboszlai csapattársa, Curtis Jones is. Őt követi egyből Dominik.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket