Ezt a különös tanácsot adta Kamilla királyné Katalinnak

Kamilla királyné a kezdetektől fogva szimpatizált Katalin hercegnével, ezért amikor komolyabbra fordult a kapcsolata Vilmos herceggel, fontos tanácsokat adott neki azzal kapcsolatban, hogyan tarthatja majd fenn a házasságát – írta meg az Elle.hu.

Vilmos herceg és Katalin hercegné még diákként találkozott a St. Andrews Egyetemen. 2001 óta alkotnak egy párt, és 2011-ben házasságot is kötöttek. Katalin hercegné igyekezett mindent megtenni annak érdekében, hogy működőképes legyen a kapcsolatuk: még a munkahelyén is felmondott Vilmos herceg kedvéért.

A családtagok közül többen is támogatták a kapcsolatukat, és igyekeztek segíteni Katalin beilleszkedését. Egy királyi szakértő, Robert Lacey a Testvérharc című kötetében például arról írt, hogy mit tanácsolt Kamilla királyné újdonsült családtagjának:

„Azt tanácsolta neki, hogy minden helyzetben ragaszkodjon az elfoglalt herceghez, vagyis az időbeosztását – és lényegében az egész életét – igazítsa Vilmos herceg hivatalos teendőihez.”

Katalin hercegné megfogadta a tanácsot, és mindent megtett annak érdekében, hogy mindig ott legyen Vilmos herceg mellett a fontos pillanatokban.

Elolvasom a cikket