Katalin hercegné és Meghan Markle így kommunikálnak most egymással

Meghan Markle már akkor kivívta sógornője haragját, amikor még a brit királyi család aktív tagja volt. Első találkozójuk is nagyon kínosan sikerült, és számos alkalommal megbántották egymást.

A brit király család egészségügyi problémái azonban a sussexi hercegnét is arra sarkallták, hogy felvegye a kapcsolatot férje rokonaival.

Katalin hercegné nem akar békülni

Tom Quinn királyi szakértő szerint Meghan Markle azonnal felvette a kapcsolatot Katalin hercegnével és Károly királlyal, miután kiderült, hogy mindketten egészségügyi problémákkal küzdenek.

Mielőbbi felépülést kívánt mindkettőjüknek, de ez csupán egy formális kapcsolat, és valószínűleg ezen a szinten is marad. Nincs köztük szeretet azok után, ami történt.

Kétségtelen, hogy a királyi család neheztel Harry hercegre és Meghan Markle-re, miután a sussexi hercegi pár a Netflixen látható dokumentumfilmjében, illetve a herceg Spare című könyvében is a családra nézve negatív állításokat fogalmazott meg.

Katalin hercegné a korábbi nézeteltéréseik miatt egyébként sem szimpatizál sógornőjével, és bár a régi vitákat elméletileg tisztázták, valószűleg azokat mégsem tudta megbocsátani.

Bár Katalin hercegnét és Meghan Markle-t összeköthetné az a tény, hogy mindketten kívülről házasodtak be a brit királyi családba, ám úgy tűnik, kapcsolatuk soha nem lesz baráti.

Elolvasom a cikket