Visszatér a ringbe Mike Tyson

MH
2024. március 8. péntek. 9:11

A nagyszabású találkozót a Netflix fogja élőben közvetíteni, az összecsapást a streamingszolgáltató egy videóban jelentette be a közösségi médiában.

A videóban az influenszerből lett bokszoló Jake Paul látható, amint egy helikopteren érkezik, majd leugrik egy leszállóra, ahol Tyson tartózkodik. Ezt követően a párost ezután szemtől szemben látjuk, amint zord tekintettel farkasszemet néznek egymással.

Objektum doboz

A korábbi nehézsúlyú világbajnok Mike Tyson 58 éves lesz az összecsapás idején, míg Jake Paul 27 éves, így 31 év lesz a korkülönbség a két harcos között.

„Őrület belegondolni, hogy vírusként terjedt a videó a második profi mérkőzésemről, mert kiütöttem Nate Robinsont Mike Tyson előmérkőzésén. Most, kevesebb mint négy évvel később én magam állok ki Tyson ellen, hogy megnézzem, megvan-e bennem az, ami ahhoz kell, hogy legyőzzem a boksz egyik leghírhedtebb bunyósát és legnagyobb ikonját” – mondta a találkozó létrejötte után Jake Paul.

„Nagyon várom már, hogy ringbe lépjek Jake Paul ellen. Az évek során jelentősen fejlődött bokszolóként, így nagyon szórakoztató lesz látni, hogy egy „kölyök” akarata és ambíciója mire képes a „GOAT” (minden idők legjobbja) tapasztalatával és adottságaival szemben. Ez egy olyan pillanat, amikor a kör bezárul. Izgalmas lesz nézni, hiszen én indítottam el őt a bokszolói útján a Roy Jones elleni meccsem előmérkőzésén, és most azt tervezem, hogy kivégzem őt” – mondta Mike Tyson, aki legutóbb 2020-ban szállt ringbe, amikor Roy Jones Jr. ellen küzdött egy bemutatómeccsen.

Ezzel szemben Paul legutóbbi meccse Ryan Bourland ellen volt öt nappal ezelőtt. A YouTube-sztár már az első menetben TKO-val megsemmisítette ellenfelét.

Elolvasom a cikket