Meghan Markle sokkoló bejelentése

Meghan Markle a közösségi médiában és az interneten keresztül rengeteg támadás kap a mai napig, azonban terhessége alatt ez megsokszorozódott, és nem csak őt, de a gyerekeit is bántották. Célja az előadással volt, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy az internet világa különösen veszélyes hely lehet a fiatalok, főleg a lányok számára, és súlyos mentális problémákhoz vezethet.

„Életem legnehezebb időszaka volt, mikor terhes voltam Archie-val és Lilivel. Csak ültem, és azon gondolkodtam, hogy az emberek miért teszik ezt. Két dolgot tudsz tenni ilyenkor: behódolsz nekik, vagy beletörődsz abba, hogy mindig érnek majd támadások. Én bármire hajlandó lennék a gyerekeimért ” – ismerte be.

„Színésznőként, producerként és anyaként szerzett tapasztalataim megerősítették azt a meggyőződésemet, hogy rendkívül fontos a nők és anyukák támogatása a közösségi médián keresztül is. Fontos, hogy valódi előrelépést érjünk el az általunk készített és fogyasztott tartalomban, és megtiszteltetés számomra, hogy ennek a részese lehetek” – idézi őt a Mirror.

A közönség soraiban egyébként Harry herceg is feltűnt, aki elismerően hallgatta feleségét.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket