Hatalmas a botrány Katalin hercegné fotója miatt

Mint megírtuk, hosszú idő után jelentkezett Katalin hercegné a közösségi médiában anyák napja alkalmából. A fotót állítólag Vilmos herceg készítette, amelyen a felesége a három közös gyermekükkel látható, azonban a rajongók több bakit is felfedeztek, amiből arra következtetnek, hogy a mesterséges intelligencia munkája állhat a háttérben vagy egy jó Photoshopról van szó – írja az elle.hu.

Katalin hercegné családi fotóját olyan fotóügynökségek is töröltek, mint az AP, a Reuters és az AFP. A cégek manipulácós lehetőségre hivatkozva döntöttek így. Az AP úgy indokolta meg a döntést, hogy „közelebbről megvizsgálva úgy tűnik, hogy a közlő manipulálta a képet”. Leginkább Sarolta hercegnő kezénél fedeztek fel problémát, ugyanis a bal kezénél a levegőbe lóg egy kiretusált pulóverdarab. A Kensington-palota azonban egyelőre nem szólalt meg az ügyben.

Objektum doboz

Rajongók is felháborodtak az ügyben

Ki csinálja náluk a PR-t? Csak még több összeesküvés-elmélet lesz egy Al generált fotó után – írta egy kommentelő.

A közelmúltban végzett hasi műtét után szűk farmernadrágot visel keresztbe tett lábbal. Tényleg hülyének tartanak minket? – tette fel a kérdést valaki más.

Sarolta bal csuklóján egyértelműen látható, hogy Photoshop – szólt hozzá egy másik internetező. – jegyezte meg valaki más az Instagramon.

Az elmúlt hetekben több pletyka is napvilágot látott arról, hogy vajon Katalin hercegné, miért tűnt el ennyire. Olyan hírek is napvilágot láttak, hogy kómába esett a műtétet követően, míg mások szerint plasztikai beavatkozáson esett át, és ezért a nagy titkolózás. Aggodalomra adott okot az is, hogy Vilmos herceg nemrég kihagyott egy fontos eseményt személyes okok miatt, de nem indokolták meg, hogy pontosan, mi áll a háttérben.

Elolvasom a cikket