Kiderült, Meghan Markle hogyan becézi Harry herceget + VIDEÓ

Harry herceg és Meghan Markle továbbra is számos nyilvános, illetve jótékonysági eseményen vesz részt, az utóbbi időben több alkalommal is láthatták őket a rajongók.

Az Invictus Games és Károly király betegsége miatt meg is nőtt az érdeklődés irántuk, ők pedig egyáltalán nem terveznek visszavonulni, sőt a számukra fontos programokon kifejezetten szívesen vesznek részt.

A női értékek Meghan Markle számára mindig is fontosak voltak, így a nőnap remek alkalmat teremtett arra, hogy megjelenjen egy ünnepi eseményen. Ezt követően meglátogattak egy családot, akik érintettek egy korábbi iskolai lövöldözésben, amely komoly hatást gyakorolt a sussexi hercegi párra is.

Meghan Markle számára fontos Harry herceg támogatása

A 2022-es lövöldözésben 19 gyerek és két tanár is életét vesztette, valamint 18-an súlyosan megsérültek. Az eset világszerte nagy felháborodást váltott ki, Meghan Markle és Harry herceg pedig most az egyik elhunyt tanár, Irma Garcia családját látogatta meg.

Az eseményről felvételek is készültek, amelyekből kiderült, hogy a hercegi pár felköszöntötte az egyik családtagot a születésnapja alkalmából, és még énekeltek is neki.

Objektum doboz

Meghan Markle egy tortával a kezében egyensúlyozott, amikor hátrafordult Harry herceghez, és így szólította: szerelmem.

A családtagok később nyilvánosságra hozták a felvételeket, és elárulták, hogy meglepetés volt számukra Harry herceg és Meghan Markle látogatása.

A kommentelők a Twitteren le vannak nyűgözve a hercegi pár figyelmességétől, sokan pedig azt is meghatónak találják, hogy Meghan Markle ennyi év után is ilyen kedves becenevet használ férje megszólítására.

Elolvasom a cikket