Emberek figyelem, medvetámadás van készülőben

Nincs semmi baj azzal, ha kicsit fél az ember, mert ha bepisilünk, az legalább távol tartja a medvéket – mondja Fredrik Backman svéd író. A magam részéről nem vagyok ennyire nagyvonalú. Talán azért, mert még nem találkoztam szabadon medvével, s nem is tervezek, így ki se próbálhattam Backman igazságát. Másrészt szerintem nem szerencsés, ha felnőtt ember bepisil, mert hát az mégis csak hogy néz ki. Márpedig Orbán Viktor vasárnap a köztévének adott interjúja után az embernek a félelemtől van ilyen bevizelési ingere.

Mások mellett kijelentette: „A mostani amerikai kormányzat nyíltan pénzt ad a baloldali ellenzéknek, a baloldali újságíróknak, a baloldali médiának, a baloldali civil szervezeteknek. Erősíti őket, hogy elérjen egy kormányváltást.” Hozzátette, az amerikai kormányzat sok kérdésben olyasmit vár el Magyarországtól, amit hazánk nem akar teljesíteni.

Semmi rejtélyes dologra nem kell gondolni. A migrációra, a genderre és a háború támogatására. Mindez olyan hátborzongató triász a magyarok számára, amely egyenként is felér egy medvetámadással, hát még így csokorba szedve.

A legszörnyűbb az, hogy ez ellen Európa népei is belülről fakadón lázadnának, csak az ilyen-olyan demokratikusnak beállított módszerekkel megválasztott kormányaik olyan, az emberi természettel ellenséges légkört teremtenek országaikban és az EU-ban, amelyek nem teszik lehetővé a majd’ 500 millió európai számára a tisztánlátást, hát még az érdekeiknek megfelelő szavazásokat a választásokon.

Így ma odáig jutottunk, hogy egyedül Orbán Viktor az a kormányfő, aki meg tudja szólaltatni a nép, az emberek hangját, akihez mostanában csatlakozott Fico szlovák kormányfő.

Az ma sajnos természetes, hogy a Nyugat, élén Amerikával nem a demokráciát akarja kiszélesíteni, megerősítve pozíciójában Orbánt, hanem a saját, szintén demokratikusnak mondott, ám valójában neomarxista autokrata – a pártállam idején ezt a magyarok simán diktatúrának hívták – rendszert akar létrehozni, hogy távirányítással működtethesse a kormányfőt, valószínűleg Gyurcsány segédletével, a magyarok elnyomására, kizsigerelésére. Elég a háborús szankciókra gondolni, mennyit zuhant általa az európai emberek életszínvonala. Vagy a rájuk erőszakolt olcsó ukrán gabonára figyelni, aminek behozatala tönkreteszi az európai gazdákat. Nem győznek ellene tüntetni már hosszú ideje Európa szerte.

És akkor jönnek az aljas hírek, amelyek igazolják Orbán Viktort, hogy Amerikából, Soros-pénzen tényleg meg akarják buktatni, s amitől a magyarok nagyon félnek, mert gyermekeik, unokáik jövőjét látják odaveszni.

Itt van ez az Action for Democracy (A4D), amelynek egyik vezetője az a Korányi Dávid, aki Karácsony Gergely városdiplomáciai főtanácsadója is volt, aki az Európai Unió egészére kiterjedően igyekezett befolyásolni a politikai erőviszonyokat. Ez derül ki az X-en található MagaBabe nevű profilon a minap megosztott videóból, amelyen Kati Marton, az A4D kuratóriumi elnöke a lengyelországi aknamunkájukról beszélve árulja el, hogy valójában az európai nagypolitikát igyekeztek a nekik tetsző módon alakítani.

Kati Marton a videón azt mondja, „Épp most voltunk Lengyelországban, Dávid és én. Sok fiatal vezetővel találkoztunk, mert tőlük jön az energia. A demokrácia megmentése áll az érdeklődésünk homlokterében, ahol csak lehetőségünk van rá. Így most nagy erőfeszítéseket teszünk Lengyelországban, mert ott hamarosan választások lesznek, amelyek nagyon kritikusak. Nagyon kritikusak. És óriási hatása lenne az EU-ban annak, ha Lengyelország a szélsőjobbra tolódna. (…) Nemrég Varsóba utaztunk és én szerveztem a találkozókat, mert tudja könnyebb volt nekem találkozót szerezni Brzezinski nagykövettel vagy éppen a német nagykövettel.”

Ezek szerint tehát az A4D kuratóriumi elnöke az említett „Dáviddal” együtt – aki minden bizonnyal Korányi Dávid, a szervezet ügyvezető igazgatója – Mark Brzezinskivel, az Egyesült Államok varsói nagykövetével beszélte meg, miként tudnák hatalomra segíteni Donald Tuskot és szövetségeseit, szemben a Marton által szélsőségesnek nevezett, valójában konzervatív PiS-kormányzattal.

Az egyik ilyen felvételen Korányi arról beszélt, hogy a baloldali vezetésű fővárosi önkormányzattal együtt azért lobbiztak az Európai Bizottságnál, hogy Magyarország ne kapja meg a neki járó uniós forrásokat.

Ők lobbiztak a kormányellenes pénzek behozataláért is. A guruló dollárokról ugyanis először azt bizonygatták, hogy alulról jövő kezdeményezésként civilek mikroadományaiból jöttek össze a milliárdok, amelyeket egy – Márki-Zaytól is ismert kifejezés – úgynevezett kultúraváltó kampányra költöttek, ám néhány hete a szervezet az adományozóknak küldött levelezésben kimondta: valójában az ellenzéki pártokhoz mentek a pénzek.

Szóval az adatok azt mutatják, hogy Orbán Viktor nem beszél a levegőbe. Nagyon is meg akarják buktatni. Ettől félnek a magyarok, mint a medvétől.

Még szerencse, hogy már működik a Szuverenitásvédelmi Hivatal.

A közakarat ugyanis Orbán maradása.

A szerző újságíró

Elolvasom a cikket