Megszületett Diana hercegné rokona

A legnagyobb titokban világra hozta első gyermekét Lady Kitty Spencer, Diana hercegné gyönyörű unokahúga.

Objektum doboz

Kitty közösségi oldalán anyák napján osztotta meg az első képet a babáról, amelyen Vilmos és Harry herceg unokatestvére fürdőruhában a karján a picivel látható a tengerparton.

Hogy mikor született a gyermek, azt pontosan nem tudni, ahogy sem a nemét, sem a nevét nem osztotta meg a nyilvánossággal a boldog anyuka.

„Életem legnagyobb öröme, hogy az anyukád lehetek, kicsikém. Feltétel nélkül szeretlek. Boldog anyák napját azoknak, akik ma ünnepelnek” – üzente Kitty a brit anyukáknak.

A 33 éves Lady Kitty Spencer 2021 nyarán mondta ki az igent a 65 éves milliárdos párjának, az iparmágnás Michael Lewisnak, aki nem mellesleg hat évvel idősebb Kitty édesapjánál. A menyegzőt az olaszországi Frascatiban tartották az Aldo Brandini villában.

A férj igazán tehetős, tulajdonában van a dél-afrikai divatcég, a Foschini, és többek között alapítója a ProChon Biotechnek. Lewis elvált, három gyermeke született, akik azóta már mind felnőttek. Az üzletember vagyonát 80 millió fontra becsülik, ami közel 30 milliárd forintot jelent.

Kitty a legidősebb lánya Charles Spencernek, Spencer 9. grófjának, aki Diána walesi hercegné öccse.

Elolvasom a cikket